Over ROAA

ROAA gelooft in de kracht van investeren in kinderen, want kinderen zijn onze toekomst. Onze professionals bieden didactische en individuele begeleiding en ondersteuning aan door bijvoorbeeld bijles, privéles, cito/entree training en examentraining. Wij leggen de nadruk op het aanpakken van leerachterstanden, het vergroten van het zelfvertrouwen bij het kind en het bevorderen van ouderbetrokkenheid.

Ons team:

Wij bieden sinds 2008 tal van activiteiten en trainingen aan voor leerlingen. Wij begeleiden leerlingen uit het primair en voortgezet onderwijs om zich verder te ontwikkelen en halen het maximale uit de leerlingen. Wij werken hiervoor samen met scholen uit de Randstad. Onze kwaliteit komt voort uit passie voor onderwijs en persoonlijke aandacht voor iedere leerling. De begeleiding beperkt zich niet alleen tot leerlingen, maar ook de ouders en verzorgers van de behoren tot onze doelgroep.

Kennis is overdraagbaar aan iedereen. Dit doen wij simpelweg door begrijpelijke instructie te geven. Het aanbod is op maat gericht.

Naast onze professionals die zich richten op ontwikkeling van leerlingen, hebben we ook een team van professionals die zich richt op kwaliteitsverbetering en ontwikkeling van scholen. Wij adviseren en coachen leraren, leidinggevenden en teams.

Ons diverse team bestaat uit mbo-, hbo- en universitair geschoolde medewerkers, specialisten en deskundigen afkomstig uit het onderwijs en de pedagogische sector. Onze medewerkers hebben een brede kennis van de taal, culturele achtergronden, religieuze identiteit en sociaal-maatschappelijke situatie van de leerlingen. Daarmee vormen wij een waardevolle partner voor scholen en instanties.

Raad van Toezicht

De raad van toezicht per 1 februari 2018

  • Mevr. D. Latic
  • Mevr. R. Dalkiran
  • Dhr. S. Nukic

Heeft u een vraag of wilt u advies?

We helpen u graag verder. U kunt ons bellen, mailen of het contactformulier op deze pagina versturen.