Onze Organisatie
Passie voor onderwijs

Wij bieden sinds 2008 tal van activiteiten en trainingen aan voor leerlingen. Wij begeleiden leerlingen uit het primair en voortgezet onderwijs om zich verder te ontwikkelen en halen het maximale uit de leerlingen. Wij werken hiervoor samen met scholen uit de Randstad. Onze kwaliteit komt voort uit passie voor onderwijs en persoonlijke aandacht voor iedere leerling. De begeleiding beperkt zich niet alleen tot leerlingen, maar ook de ouders en verzorgers van de behoren tot onze doelgroep.

Aanbod op maat

Kennis is overdraagbaar aan iedereen. Dit doen wij simpelweg door begrijpelijke instructie te geven en het leren op een speelse manier aan te bieden. Het aanbod is altijd op maat gericht.

 

ROAA gelooft in de kracht van investeren in kinderen, want kinderen zijn onze toekomst.
Ons team

Ons diverse team bestaat uit mbo-, hbo- en universitair geschoolde medewerkers, specialisten en deskundigen afkomstig uit het onderwijs en de pedagogische sector. Onze medewerkers hebben een brede kennis van de taal, culturele achtergronden, religieuze identiteit en sociaal-maatschappelijke situatie van de leerlingen. Daarmee vormen wij een waardevolle partner voor scholen en instanties.

Op de Koffie

We staan u graag te woord over de diensten we binnen uw organisatie kunnen verlenen. Graag bespreken we onder genot van een heerlijke kop koffie, over welke mogelijkheden er zijn. 

Vacatures

Op zoek naar een baan, stage of vrijwilligerswerk in het onderwijs? Je kunt bij ROAA aan de slag als:

  • Activiteitenbegeleider
  • Ondersteuning in de klas
  • Invalleerkracht
  • Remedial Teacher
  • Huiswerkbegeleider
Meer weten? Kijk of er openstaande vacatures zijn.
Mail ons!

    Laatste nieuws