Onze Organisatie
Passie voor onderwijs

Wij bieden sinds 2008 tal van activiteiten en trainingen aan voor leerlingen. Wij begeleiden leerlingen uit het primair en voortgezet onderwijs om zich verder te ontwikkelen en halen het maximale uit de leerlingen. Wij werken hiervoor samen met scholen uit de Randstad. Onze kwaliteit komt voort uit passie voor onderwijs en persoonlijke aandacht voor iedere leerling. De begeleiding beperkt zich niet alleen tot leerlingen, maar ook de ouders en verzorgers van de behoren tot onze doelgroep.

Aanbod op maat

Kennis is overdraagbaar aan iedereen. Dit doen wij simpelweg door begrijpelijke instructie te geven en het leren op een speelse manier aan te bieden. Het aanbod is altijd op maat gericht.

 

ROAA gelooft in de kracht van investeren in kinderen, want kinderen zijn onze toekomst.
Ons team

Ons diverse team bestaat uit mbo-, hbo- en universitair geschoolde medewerkers, specialisten en deskundigen afkomstig uit het onderwijs en de pedagogische sector. Onze medewerkers hebben een brede kennis van de taal, culturele achtergronden, religieuze identiteit en sociaal-maatschappelijke situatie van de leerlingen. Daarmee vormen wij een waardevolle partner voor scholen en instanties.

Welke diensten levert ROAA?

ROAA heeft zich ontwikkeld op verschillende gebieden van het onderwijs. Zie hieronder voorbeelden van de diensten die we kunnen leveren. 

Voor scholen en gemeentes

Dagprogrammering

Sinds 2019 leveren wij een bijdrage aan het ontwikkelen van diverse onderwijsprogramma’s voor de Dagprogrammering en het uitvoeren hiervan op verschillende basisscholen in Rotterdam. Aan de hand van uw vraag en behoefte, kunnen wij een gepast aanbod leveren om uw leerlingen te voldoen aan 10 uur extra leertijd.  

 

Remedial teaching

Onze Remedial Teachers werken op verschillende basisscholen om de leerlingen te helpen met leerproblemen. De leerlingen kunnen 1- op -1 begeleiding krijgen, of per onderwijsbehoefte geclusterd worden in een groepje van 2 tot 6 leerlingen.

Invalkrachten

Wij staan voor jullie klaar bij tijden van nood! Onze getrainde onderwijsassistenten, PABO studenten of leerkrachten zijn bereid om de klas op te vangen voor een dag, of voor een langere periode.

 

 

Vakdocenten

Bent u op zoek naar een vakdocent voor uw school voor bijvoorbeeld techniek, handvaardigheid of Engels? 

Dan bent u bij ons op het juiste adres!

 

 

Voor ouders/verzorgers

Groepsles (klein)

Heeft uw kind extra begeleiding nodig bij het maken van het huiswerk? Heeft hij/zij behoefte aan extra uitleg en oefening voor redactiesommen of spellingsregels? 

Iedere woensdagmiddag van 16.30 tot 18.00 uur kan uw kind extra begeleiding krijgen in kleine groepjes van 5 tot 10 leerlingen. 

Individuele begeleiding

Heeft uw kind meer baat bij individuele begeleiding? 

U geeft aan waar uw kind behoefte aan heeft, en wij nemen het over!

huiswerkbegeleiding

Zit uw kind op de middelbare school en heeft hij/zij veel moeite met het bijhouden van het huiswerk? Wij helpen graag mee met het aanleren van handige tips & tricks om het huis- en leerwerk tijdig af te krijgen!  Uw kind krijgt meer zelfvertrouwen en motivatie om verder te leren. 

 

Examentraining

Soms heb je extra hulp nodig bij bepaalde vakken. Wij kunnen jou helpen tijdens je examenperiode! 

Op de Koffie

We staan u graag te woord over de diensten we binnen uw organisatie kunnen verlenen. Graag bespreken we onder genot van een heerlijke kop koffie, over welke mogelijkheden er zijn. 

Vacatures

Op zoek naar een baan, stage of vrijwilligerswerk in het onderwijs? Je kunt bij ROAA aan de slag als:

  • Activiteitenbegeleider
  • Ondersteuning in de klas
  • Invalleerkracht
  • Remedial Teacher
  • Huiswerkbegeleider
Meer weten? Kijk of er openstaande vacatures zijn.
Mail ons!

    Laatste nieuws